23.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

28 Haziran 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

28 Haziran Cuma gününden merhabalar! Ateş enerjisiz günler bu akşam itibarıyla hafiften de olsa son bulmaya başlayacağı için biraz daha normalleşeceğimizi şimdiden sevinçle duyurayım. O zamana kadar uyanamama, ayılamama, şişkinlik, geçmişe özlem, duygularda bir dengesizlik haline tam gaz devam ediyoruz ahali.

Gün akşama kavuşuncaya dek saç baş yolan burçlar arasında İkizler, Başak, Yay ve Balık geliyor. Geri kalanlar için nispeten sakin bir hava söz konusu. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar için adaptasyon yeteneklerini öne çıkaracak deneyimler söz konusu olacak, hatta bu konuda kendilerinde bir yetenek bile keşfedebilirler. Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar için düzeni korumak, mevcuda ayak uydurmak, gereksiz heyecanlara girmemek üstüne bir gündem söz konusu.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz