25.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

28 Şubat 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

28 Şubat Çarşamba gününden merhabalar! Yargı orucuna girmek için ideal bir gündeyiz. Kendimizden başlayıp aile üyelerimize ve köklerimize kadar genişleterek aslında şikayet ettiklerimizin kendimizden yansıdığını görebiliriz. Ya da yine ona buna ben biliyorum, benim gücüm var atarı yaparız. Seçim sizin. He bir de 14 Ekim civarı gündeminize giren, girmeye niyet eden konular hortlayabilir.

Memlekette politik ekonomik gündemi daha da hassaslaştırmamak adına birlik ve beraberlik vurgusunun öne çıkması söz konusu olabilir. Malta’da ise dini kurumlardan ve göçmenlerden gelen gelir aracılığı ile ekonomik anlamda yüzlerin gülmesi söz konusu.

Koç burçları düşmanlarıyla dostluk anlaşması yapabilir, Boğa burçları ise iş yerindeki gayretlerinin karşılıklarını görecekler. İkizler burçları hobilerini geliştirmek adına seyahatlere çıkabilir ya da atölyelere katılabilirken Yengeç burçları tebdili mekanın vereceği ferahlığın arayışında. Aslan burçları muhabbeti ilerlettiği arkadaşıyla bir gönül ilişkisine yelken açabilirken Başak burçları ayın elemanı seçilmeye bir adım daha yaklaştı. Terazi burçları DM’den onlara yürüyenlerin çetelesini tutamaz hale gelebilirken Akrep burçları vedalaşmak zorunda kalacakları durumlar yaşayabilirler. Yay burçları hayallerini nihayet uygulamaya koyabilecek fırsatlar yakalarlarken Oğlak burçları çalışıp didinip edindikleri unvanın ekmeğini yedikleri keyifli bir gün geçiriyor. Kova burçları hafta sonu geldiğinde civar müzeleri gezerek genel kültür birikimini arttırma planları yaparken Balık burçları ise rüya kanalıyla aldığı haberlerin vuku bulduğunu deneyimleyebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz