21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

3 Eylül 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

3 Eylül Salı gününden merhabalar! Bir başak yeni ayıyla beraberiz. Algılarımız açık, sinsi ve çıkarcı tarafımız biraz önde. İçimize doğan şeyleri kendi hayrımıza kullanmaya yatkın olduğumuzu söyleyebilirim, bu durum başkalarının kalbini kıracak olsa da.

Bir diğer etki de 25 Mart tutulmasına taşıyor bizi. O dönem hayatınıza girmeye niyet etmiş bazı konuları başlatma enerjisinin öne çıkacağı bir on beş günlük döneme giriyoruz. 7-8 Eylül gibi göz kırpar, 10-11 Eylül gibi kolları sıvamak gerekebilir.

Üretim kabiliyetimizin, yaratıcılığımızın, neşemizin nispeten kısır kalacağı, gururumuzun ezilmeye yatkın göründüğü lakin ruhsal dönüşüm anlamında bizlere kapılar açacak bir yeni ay yaşayacağız. Değer bilincimiz yerinde ama neşeyi desteklemek için uğraşmak gerekebilir.

Özellikle karın ve bağırsak sağlığının öne çıkacağı bu yeni ay etkisi intoleransa yatkın olacağız. Bu sebeple de modumuz kaçabilir. Takipte olmak tavsiye edilir.

Özellikle hizmet sektörü, insan kaynakları, memurlar ile alakalı yeni gündemler söz konusu olabilir. Görevden almalar görebiliriz.

Bir 19 Ağustos Dolunayı gibi kafa göz yaran dolunay etkisi olmadığı için bu minnoş yeni ayı keyifle kucaklıyor, hayrımıza en güzel en keyifli en mutlu kaderi getirmesini temenni ediyoruz.

Koçlar bugün iç seslerine kulak kabartabilirler, “Ben zaten her şeyi bilirim” havasında ama bu kez gerçekten içsel rehberlerini dinlemeye karar verebilirler. Sezgileri, harekete geçmelerini sağlayacak ipuçları verebilir. Boğalar için bugün “Hissettiğim gibi mi hareket etmeliyim?” sorusu akıllarını kurcalayabilir. Pratik yanlarıyla sezgilerini harmanlamaya çalışırken, içsel bir uyum yakalayabilirler. İkizler bugün hem zihinleri hem de içsel hisleri arasında gidip gelebilirler. “Duyduklarıma mı, yoksa içimdeki sese mi güvenmeliyim?” diyerek biraz bocalasalar da, sezgileri onları doğru yola yönlendirebilir. Yengeçler için bugün içgüdüsel olarak sevdiklerine daha fazla yakınlaşma arzusu doğabilir. “İçimde bir şeyler bana onların yanında olmamı söylüyor” diye düşünerek, ailelerine ve sevdiklerine zaman ayırabilirler. Aslanlar için bugün sahnede değil, kendi iç dünyalarında parlamanın vakti. “Gerçekten ne istiyorum?” diye içsel bir sorgulama başlatabilirler ve sezgileri onlara yol gösterebilir. Başaklar bugün “Mantık mı, hisler mi?” ikileminde kalabilirler ama içlerinden gelen sesi dinlemeyi seçtiklerinde, şaşırtıcı derecede doğru adımlar atabilirler. Detaycı yapıları bile sezgilerle harmanlandığında daha verimli olabilir. Teraziler için bugün dengeyi sağlamak, hislerini dinlemekten geçiyor. “Her şeyin altında bir anlam mı var?” diye düşünerek, sezgilerini devreye sokup dengeyi bulabilirler. Akrepler için bugün sezgileri onları derin sularda yüzmeye davet ediyor. “Bu hissettiğim şeyi görmezden gelemem” diyerek, gizemli ve içsel bir keşfe çıkabilirler. Yaylar için içsel rehberlik bugün tam gaz! “Bu yolu neden seçtiğimi bilmiyorum ama doğru hissettiriyor” diyerek, macera dolu bir yolculuğa çıkabilirler. Sezgileri onları doğru maceraya yönlendirebilir. Oğlaklar için bugün hedeflere ulaşmanın yolu iç seslerinden geçiyor. “Bu sefer mantık değil, içgüdü yol gösteriyor” diye düşünerek, sezgisel kararlar alabilirler ve bu onları hedeflerine daha da yakınlaştırabilir. Kovalar için bugün özgün düşünceler değil, içsel rehberlik ön planda. “Bu düşünce bir yerden tanıdık geliyor” diye içsel bir bağlantı kurarak, yeni fikirler geliştirebilirler. Balıklar için bugün sezgileri zirvede! “Hissediyorum, o yüzden doğru” diyerek, içsel dünyalarından gelen sinyallere göre hareket edebilirler ve bu da onları doğru yola yönlendirebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz