23.9 C
Malta
Cuma, Eylül 20, 2024
spot_img
spot_img

4 Haziran 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

4 Haziran Salı gününden merhabalar! Bugün olayları biraz fazla reklamize etmeye açığız. Çenemiz çok düşük, her şeyi allayıp pullama derdine düşmüşüz. Garip valla.

Koç burçları günü yaptığı yemeklerle övünerek geçirirken, Boğa burçları kendine yaptığı masrafları ve bakımları anlatıyor olacak. İkizler burçları sezgilerinin ne kadar muazzam olduğunu anlata anlata bitiremezken Yengeç burçları girdiği ortamlarda caka satmaktan olup bitenden bihaber gezinebilir. Aslan burçları aslında kariyerinden memnun olmasa da dostlar pazarda görsün moduyla takılıyor. Başak burçları ise okuduğu bitirdiği kitaplarla övünebilir, anlamamasına rağmen katıldığı kursların diplomasını ortalıkta gösterebilir. Terazi burçları çözdüğü krizler ile gururlanırken aslında şansının yaver gittiğinin üstünü örtebilirken Akrep burçları düşmanlarını çatlatıyor, buna sözüm yok. Yay burçları övündüğü mahalle hayatına rağmen dilenciden kuaföre herkesle kavgalı olduğunu kimseye söylememiş, Oğlak burçları ise çapkınlıkları ile övünürken özellikle ayaklarının böylesine koşturmalı heyecanları kaldıramayacağını biraz geç anlamış. Kova burçları evde yatsa da dışarıda gezmiş, görmüş, eğlenmiş gibi rol kesecek. Balık burçları ise çok konuşup hiçbir şey ifade edemeyeceğe benziyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz