23.9 C
Malta
Cuma, Eylül 20, 2024
spot_img
spot_img

7 Temmuz 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

7 Temmuz Pazar gününden merhabalar! Gün boyunca kim kime dişini geçirirse gibi bir hava söz konusu. Gücü kaptırmamak için ne gerekiyorsa yaparız gibi bir yaklaşımımız var. Gerginleşebiliriz.

Koç burçları bu gerilimi sosyal çevresiyle gönül ilişkileri arasında, Boğa burçları ev ve mesai arasında, İkizler burçları gezmek ile sosyal medya arasında, Yengeç burçları gelir ve gider arasında, Aslan burçları kendileri ve partnerleri arasında, Başak burçları angaryalar ile sağlıkları arasında, Terazi burçları hobileri ile hayalleri arasında, Akrep burçları unvanları ile aidiyetleri arasında, Yay burçları kişisel gelişimle öğrenmesi gereken müfredatın büyüklüğü arasında, Oğlak burçları kriz yönetimi ile özgüven arasında, Kova burçları ikili ilişkilerin idaresi konusunda, Balık burçları ise izolasyon hali ile tolerasyon duygusu arasında yaşayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz