21.9 C
Malta
Cuma, Eylül 20, 2024
spot_img
spot_img

8:8 Aslan Kapısı Portalı

Büyük Dönüşüme Hazır Mısınız?

Aslan Kapısı her yıl 26 Temmuz civarında açılır ve muazzam miktarda yıldız gücü enerjisini harekete geçirir. 8 Ağustos’ta (8/8) zirvesine ulaşır ve yaklaşık 12 Ağustos’a kadar açık kalır. Gökyüzü perspektifinden bu olay, gökyüzündeki en parlak yıldız olan Sirius’un sarmal yükselişiyle işaretlenir. Bu, bu süre boyunca Sirius’un gün doğumundan hemen önce (Güneş’ten hemen önce yükselen) doğu ufkunun üzerinde yükseleceği (görünür olacağı) anlamına gelir. Aslan Kapısı, bu süre boyunca sizin için mevcut olan  çok derin ve güçlü bir ruhsal ışık kaynağıdır.

Sirius, zenginlik, onur, bağlılık, tutku ve güçlü yaratıcı yetenek bahşeden bir efsane yıldızıdır. Eski Mısır’da, Sirius’un yükselişi, toprağı ve ekinleri besleyerek yaşamı sürdürecek olan Nil Nehri’nin yükselmesiyle doğrudan ilişkiliydi. Aslan Kapısı, tüm seviyelerde hızlandırılmış yükseliş ve büyük değişimler için bir portaldır. Her zaman realitenizi yaratıyorsunuz, ancak Kapı açık olduğunda, her şey daha hızlı ve yoğun enerji ile hareket ediyor. Sonuç olarak, Ağ Geçidini kullanmak, çabalarınızı çoğaltacak ve sonuçlanana kadar da bu akış devam edecektir.

 

Aslan Kapısı sekizinci ayın sekizinci gününde maksimum güçte, 8/8’in enerjisel gücünü aktive ediyor. Numeroloji de 8 , tüm alemlerde denge ve eşitlemeyi temsil eder. 8 uyum ve hizalanmaya yol açan kaymaları ve değişiklikleri getirir. 8’in etkisi altındayken, dengeyi bozan şeyleri bırakmaya istekli olmak başarı ve barışın anahtarıdır. Geniş kapsamlı fikirler, başarı, finansal güvenlik, liderlik, organizasyon ve hırs, hepsi 8 numaralı titreşimin ifadeleridir.

Sonsuzluk sembolü, yanında 8’dir ve sınırsız gücü ve sonsuz ölümsüzlüğü temsil eder. Sonsuza dek sonsuz akan bir semboldür. İçeri girip çıkmayı ve döngüler içinde sürekli döngüleri kapsar. 8, DNA yapımızla aynı şekle sahiptir ve özellikle Lion’s Gate’in açılması gibi zamanlarda erişebileceğimiz kodları saklar.

Aslan, her şeyi güçlendirilmiş ve esnek yaşam gücüyle besleyen sabit bir ateş burcudur. Aslan kalbi yönetir, bize kalpten yönetmeyi, kalpten motive etmeyi ve kalpten yaşamayı öğretir. Yönetici gezegeni, güneş sistemimizin merkezi olan Güneş’tir. Aslan ve Güneş, hem bencilliğin hem de ben merkezliliğin arketipleridir, ancak yaratılışın geri kalanıyla mükemmel bir orantılıdır. Güneş, bildiğimiz gibi yaşamı sürdürür. Her sabah sadakatle yükselen ışık tanrısıdır ve her birimizin içindeki ruh merkezini temsil eder.

Aslan Kapısı, parlaklığımızın ve diğer tüm varlıkların parlaklığının ortaya çıkabileceği, görülebileceği, paylaşılabileceği ve tamamen alınabileceği yeni bir yaşam boyutuna girmemizi istiyor. Eğer açıksak ve eşiği geçmeye cesaret edersek, Aslan Kapısı bizi İlahi hizaya çekecek.

Güneş ve Aslan, doğal olarak , göbeğin yaklaşık üç parmak altında bulunan ve kişisel gücünüzün oturduğu enerji merkezi olan Solar Pleksus Çakra ile ilişkilidir . Aslan Kapısının açılması, kendi gücünüzü kabul etmeniz ve güçlendirmeniz ve onu sürekli genişleyen şekillerde kullanmanız için bir davettir.

Dengeli bir Solar Pleksus Çakrası, kendine güven, sağlıklı öz kontrol ve irade gücü olarak tezahür eder. Refah ve tüm tezahür döngüsü ile doğrudan ilişkilidir. Finansmanla boğuşuyorsanız, düşünce akışınızı bolluk yönünde yönlendirmek ve para ve kaynağın sıklığı ve akışına dokunmak için bu enerji portalını kullanabilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz