21.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 6, 2024
spot_img
spot_img

A Milliler, EURO 2024’e Gürcistan Deplasmanıyla Başlıyor!

Heyecanla beklenen EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı, yarın Gürcistan ile kritik bir maça çıkıyor. Almanya’nın ev sahipliğindeki şampiyonada F Grubu’nda mücadele eden ay-yıldızlılar, turnuvaya galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

12 Yıl Sonra Karşı Karşıya

Türkiye ile Gürcistan, 12 yıl aradan sonra ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. Geçmişte 5 kez karşılaşan iki takımın mücadelesinde, Arjantinli hakem Facundo Tello düdük çalacak.

İrfan Can Yok, İsmail Yüksek’in Durumu Belirsiz

A Milli Takım’da sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci, Gürcistan maçında forma giyemeyecek. İsmail Yüksek’in durumu ise maç günü belli olacak.

Maç TRT 1’de!

BVB Dortmund Stadı’nda oynanacak dev mücadele, 18 Haziran Salı günü saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Montella’nın 9. Sınavı

A Milliler, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde 9. maçına çıkacak. Milliler, bu yıl oynadığı 4 hazırlık maçında galibiyet elde edemedi.

Heyecan Dorukta, Gözler Dortmund’da!

EURO 2024’ün ilk gününde tüm gözler Dortmund’da olacak. A Milli Takım, Gürcistan karşısında alacağı sonuçla turnuvadaki iddiasını ortaya koyacak.

Kaynak: NTV

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz