24.9 C
Malta
Çarşamba, Temmuz 3, 2024
spot_img
spot_img

AJet’ten Gurbetçilere Özel Kampanyalar ve Büyüme Hedefleri

Türk Hava Yolları’nın gözde markası AJet, Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen AIX 2024 Havacılık Fuarı’nda büyük ses getirdi. AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, fuarda yaptığı açıklamada, gurbetçi vatandaşların daha ekonomik seyahat edebilmesi için özel kampanyalar düzenleyeceklerini duyurdu.

Yerli İşbirlikleriyle Güçlenen AJet

AJet’in büyüme hedefleri doğrultusunda, TCI Aircraft Interiors ve Türksat ile uçak içi internet hizmetleri konusunda önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Genel Müdür Sarp, milli sermayeye verdikleri önemi vurgulayarak, bugüne kadar tüm projelerinde yerli firmalarla çalıştıklarını ve bu işbirliğiyle önümüzdeki yılın sonuna kadar yeni uçaklarda internet hizmetini sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Hedef 2033’te 200 Uçak

AJet, 2033 yılına kadar hem iç hem de dış hatlarda 200 uçaklık geniş bir uçuş ağına sahip olmayı hedefliyor. Genel Müdür Sarp, sadece yolcu taşımacılığının ötesinde, yolculara teknolojik yenilikler ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Almanya’daki Gurbetçilere Özel İndirimler

Yurt dışı kapasitesinin %20’sini Almanya’nın oluşturduğunu belirten Sarp, Almanya’daki gurbetçiler için özel kampanyalar düzenleyeceklerini ve aile indirimleriyle Türkiye’ye seyahatleri kolaylaştıracaklarını duyurdu.

Maliyetleri Düşürerek Uygun Fiyatlı Uçuşlar

AJet, maliyetleri düşürerek “low-cost” bir havayolu olma vizyonuyla hareket ediyor. Bu doğrultuda, hem yurt içinde hem de yurt dışında uygun fiyatlı promosyonlar düzenlemeye devam edeceklerini belirten Sarp, yolcuların güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

AnadoluJet’ten AJet’e Dönüşüm ve Gelecek 

AJet, AnadoluJet’ten AJet’e geçiş sürecinin bir “startup” gibi başladığını ve yerli sermaye ve teknolojilerle büyümeye devam edeceğini belirtiyor. Genel Müdür Sarp, yolcuları gidecekleri yerlere bağlamanın yanı sıra havada da iletişimde tutmayı amaçladıklarını ifade ederek, AJet’in havacılık sektöründe büyük bir proje olduğunu ve büyümeye devam edeceğini söyledi.

Kaynak: camia

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz