21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

Bilim Şehir’de (Science in The City) Festivali Başlıyor!

Malta’da bilim ve sanatın bir araya geldiği “Science in the City” festivali, 27-28 Eylül tarihlerinde Valletta’daki Triton Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Festivalde, insan vücudundan yapay zekaya, su altındaki tarihi buluntuların keşfine kadar geniş bir yelpazede bilimsel konular ele alınacak.

Ziyaretçilerin etkileşimli deneyler gerçekleştireceği festivalde, çocuklar bilim insanlarıyla sohbet etme ve sanatsal performanslara katılma imkanı da bulacaklar. Festival, Triton Meydanı’ndaki ana etkinlik alanı ve Sala San Dominiku’daki atölye ve performanslarla iki gün boyunca devam edecek.

Özellikle sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde su altındaki tarihi buluntuların keşfi, festivalin en ilgi çekici etkinliklerinden biri olacak. Ziyaretçiler, Malta’nın zengin deniz tarihine sanal bir yolculuk yapma fırsatı bulacaklar.

Etkinliğe katılmak için ücretsiz biletlerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.eventbrite.com/o/science-in-the-city-malta-34308597749 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz