22.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 28 Ağustos – 3 Eylül haftalık burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İkili ilişkilerin ve sosyal çevrenizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ve dolunayla birlikte ilişkilerinizde dengeyi kurmakta zorlanabileceğiniz günler sizleri bekliyor. Çok fazla arada kalabilir orta yolu bulmakta zorlanabilirsiniz. 12 Ekim’e kadar bu süreç devam edecek. Bu süre zarfında kendi kabuğunuza çekilerek ruhunuzu dinlendirmenizde, şifalandırmanızda, size iyi gelecek aktiviteler yapmanızda fayda var.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Gündelik işlerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Rutin olarak yaptığınız işleri belirli bir plan ve programla sıraya koyarak işlerinizi daha pratik hale getirebilir, birden fazla işi aynı anda yapabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan ve tasarladığınız bir projeyi hayata geçirmek için son rötuşları yapabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara pratik zekanızla çözüm odaklı yaklaşabilir ve daha net bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Merkür retrosu ve dolunayın etkisiyle bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir ve iyi niyetinizi sorgulayabilirsiniz. Ancak herkese ederi kadar değer vermeyi öğreneceksiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Aşk ve kariyer hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Aşk hayatınızda rutinden çıkıp biraz daha hareket ve canlılık isteyebilirsiniz. Partneriniz var ise onunla keyifli vakitler geçirebileceğiniz etkinliklere katılabilir, aşk hayatınızı renklendirebilirsiniz. Eğer bir partneriniz yok ise sosyal ortamlara karışabilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Dolunay ile birlikte Merkür’ün de retro olmasıyla iş hayatınızda iletişim sorunları yaşayabilir, sorun yaşadığınız kişilerle gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Kariyer planınızla ilgili bazı konular gündeme gelebilir ve karar almanız gereken bir durum yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeniz gereken, fevri davranmamanız gereken bir hafta. Dikkat!

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev ve aileniz ile ilgili konular bu hafta gündeminde olacak. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, bazı yenilikler yaparak dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz. Sizlerin ruhuna iyi gelecek, enerjinizi yükseltecek eşyalarla konfor alanınızı güzelleştirebilirsiniz. Aileniz ve yakın çevrenizle ilgili geçmişte yaşadığınız bazı olaylar yeniden gündeme gelebilir, bakış açınızı değiştirerek olayları bir kere daha değerlendirmenizde fayda var. Bu şekilde gerçekleri daha net görebilir, ona göre bir tavır sergileyebilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yakın çevreniz ve aileniz ile ilgili konular bu hafta sizlerin gündeminde olacak. İletişiminiz akıcı ve oldukça güçlü. Arkadaşlarınızla ya da işinizle ilgili insanlarla iletişiminiz artacak olup güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunayla birlikte ailenizle, iş ortağınızla ya da eşinizle ilgili bazı hoşunuza gitmeyen gerçekler gün yüzüne çıkabilir ve bu durumdan kaynaklı maddi konularda bir takım sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Olaylara empati kurarak yaklaşmanızda fayda var.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi konuların ve ikili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Birikim planları yapabilir, daha fazla para ile ilgili mücadele etmek durumunda kaldığınız konuların hayatınıza girmesiyle yeni gelir kaynakları bulmak adına fizibilite çalışması yapabilirsiniz. Dolunayla birlikte hayatınızdaki bazı kişilerle ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Ancak bilmeniz gereken bir nokta var genel olarak insan ilişkilerinizde aynı tarzda tavrınızı sürdürmeye devam ederseniz yaşayacağınız sorunlar olası ve değişmeyecek. Bundan dolayı olumsuz yönlerinizi geliştirmenizde ve bakış açınızı değiştirmemizde fayda var.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Planlarınızı hayata geçirmeye başlayacağınız, günlük rutininizden çıkarak hareketleneceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Dolunayla birlikte hayatınıza çeki düzen vermek için planlama yapabilir, spor gibi aktiviteleri hayatınıza dahil ederek sağlıklı yaşam konusunda adım atabilirsiniz. Sizler için artık durağan süreç bitti diyebiliriz. Atılım yapma zamanı. Gelecekle ilgili hayata dair geçirmek istediğiniz plan ve projeleriniz var ise harekete geçmek için tam zamanı.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Aşk hayatınızın ve özel ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Yönetici gezegeniniz Mars Güneş’in arkasında olduğundan ve 12.evinize giriş yaptığından kendinizi enerjisel anlamda düşük hissedebilir, modunuzu yükseltmekte zorlanabilirsiniz. 12 Ekim tarihine kadar bu süreç devam edecek olup, size iyi gelemeyen insanlardan uzak durarak, ruhunuza iyi gelecek çalışmalar yaparak bu durumu iyi bir şekilde geçirebilirsiniz. Dolunayla birlikte insanların gerçek yüzünü görebilir, bazı kişiler hakkında yanıldığınızı anlayabilir ve ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. İnsanlara karşı daha temkinli yaklaşmanızda fayda var.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Ailevi konuların ve sosyal ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. 12 Ekim’e kadar hareketli bir süreç başlıyor sizler için. Enerjinizin yüksek olduğu, içinizin kıpır kıpır olduğu zamanlar. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda bulunup aktiviteler yapabilirsiniz. Dolunayla birlikte ailenizle ilgili zorlandığınız konular yeniden gündeme gelebilir, bir daha açılmaması için huzursuzluk yaşanmaması adına artık bir karar varıp, netleştirip, kapatabilirsiniz. Olayları değerlendirirken objektif olmanızda fayda var.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kariyeriniz ve iletişim ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. İş yoğunluğunuz artacak olup hedeflerinizle ilgili planlar yapabilir ve atılıma geçebilirsiniz. Ancak Merkür halen retro olduğu için yeni projelere, işlere imza atmaktansa yarıda kalan, daha önceden bu yana aklınızda, tasarıda olan işleri hayata geçirmenizde ve tamamlanızda fayda var. Dolunayla birlikte bazı insanlarla iletişim sorunu yaşayabilir, size söyledikleri ile yaptığı davranışların uyuşmadığını görünce ilişkinizi yeniden değerlendirip, gözden geçirebilirsiniz. Seçici olmanızda fayda var.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Finansal konuların ve hayata bakış açınızla ilgili konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Hayatınıza biraz daha renk katmayı isteyebilir, bakış açınızı değiştirerek kırılımlar yaşayabilir ve yapmam dediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Merkür ve Venüs retroda olduğu için parasal anlamda içe dönük bir enerji hakim. Akışta zorlanmalar ve yavaşlamalar söz konusu olabilir ancak bu durum geçici unutmayın. 12 Ekim’e kadar olan süre zarfında bütçe planlaması yapabilir, mevcut kaynaklarınızı koruyarak ilerleyebilirsiniz. Bu dönem yeni yatırım ve atılım için uygun bir zaman değil. Retro bittikten sonra yeniden bir planlama yaparak geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte elinizdekileri değerlendirmenizde fayda var.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi ve manevi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Satürn Balık’taki seyrine devam ettiği için sorumluluklarınızı size her daim hatırlatıyor ve sizleri gerçekçi olmanız adına uyarıyor. Dolunayla birlikte bu his daha da arttığından iyileştirmeniz gereken yanlarınıza odaklanmalı ve bir sonraki döngüde karşınıza çıkmaması için tamamlamalısınız. Maddi konularla ilgili, borçlar ve alacaklar gündeminize gelebilir. Retro içine dönük bir enerji barındırdığı için bu konularda gecikmeler yaşanabilir. Sabırlı ve sağduyulu olmanızda fayda var. Akışa teslim olmayı deneyin!

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz