25.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

Edirne’de Okul Bahçesinde Feci Olay: 14 Yaşındaki Duru Hayatını Kaybetti

Edirne’de 14 yaşındaki Duru Pakarda, bir arkadaşının yanında getirdiği tabancayla oynadığı sırada, silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Olay, bir okul bahçesinde oturan 5 kişilik arkadaş grubunun arasında yaşandı.

Olay, K.C.A. isimli lise öğrencisinin, yanında getirdiği tabancayı arkadaşlarına gösterip oynamaya başlamasıyla meydana geldi. Tabanca bir anda ateş aldı ve çıkan kurşun, Duru Pakarda’nın göğsüne isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Duru’ya ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan genç kız, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Duru Pakarda’nın ortaokulu bu yıl bitirdiği ve lise eğitimine başlamaya hazırlandığı öğrenildi. Olayın ardından K.C.A. gözaltına alınırken, polis ekipleri olay yerinde bulunan diğer kişilerin de ifadesine başvurdu.

Talihsiz genç kız, dün Talatpaşa Mahallesi’ndeki Hasan Sezai Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Milliyet

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz