23.9 C
Malta
Cumartesi, Eylül 28, 2024
spot_img
spot_img

Fenerbahçe Avrupa Ligi’nde Başarılı Başlangıç Yaptı: Union SG’yi 2-1 Yendi!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde yeni bir sayfa açarak ilk maçında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin galibiyetini getiren golleri 27. dakikada Çağlar Söyüncü ve 82. dakikada rakip oyuncusu Christian Burgess’in kendi kalesine attığı golle geldi.

Maçın son dakikalarında gelen Sykes’in golü Belçikalı takım için moral oldu ancak Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Union SG’den Mac Allister 73. dakikada, Fenerbahçe’de ise Osayi Samuel 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Geçen sezon UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe’ye kendi sahasında 3-0 mağlup olan Brüksel ekibi, İstanbul’daki maçı 1-0 kazanmış ancak eleme turunu geçmeyi başaramamıştı. Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ndeki bu galibiyetle grup aşamasında iddialı olduğunu gösterdi.

Belçika Basını: “Verimlilik Eksikliği Yenilgiyi Getirdi”

Belçika basını, Union SG’nin maçtaki performansını eleştirerek “Verimlilik eksikliği yenilgiyi getirdi” yorumunda bulundu.  Özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunlarına rağmen gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ve Fenerbahçe’nin bu eksiklikten yararlandığını vurguladılar.

Fenerbahçe, bu galibiyetle grup aşamasında daha da iddialı hale geldi.  Sırada zorlu karşılaşmalar bekleyen sarı-lacivertliler, bu galibiyetle moral ve motivasyonlarını yükseltti.

Kaynak: BBC

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz