22.9 C
Malta
Cuma, Ekim 18, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da Türk Lezzetleri Rüzgarı: Büyükelçilik, Dizi Severlerle Türk Mutfağı Haftası’nı Kutladı

T.C. Valletta Büyükelçiliği, Türk Mutfağı Haftası’nı özel bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe, Türk dizilerinin Malta’daki hayranları olan “Turkish Series Forum Malta” üyeleri katıldı.

Türk mutfağının eşsiz lezzetleri, Valletta Büyükelçiliği’nin resmi konutunda düzenlenen özel bir etkinlikle Malta’da tanıtıldı. Büyükelçilik, Türk dizilerinin Malta’daki popülaritesine dikkat çekerek, “Turkish Series Forum Malta” üyelerini ağırladı.

Etkinlikte, Türk mutfağının zengin ve çeşitli lezzetleri misafirlere sunuldu. Geleneksel Türk yemeklerinin yanı sıra, sürdürülebilirlik ve sıfır atık prensipleriyle hazırlanan özel tarifler de davetlilerin beğenisine sunuldu.

Büyükelçilik, etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türk Mutfağı Haftası’nı, ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan ‘Turkish Series Forum Malta’ üyeleriyle birlikte kutladık” ifadelerini kullandı.

Paylaşımda ayrıca, “Türk Mutfağı Haftası”, “Sıfır Atık”, “Sürdürülebilir”, “Geleneksel”, “Sağlıklı” ve “Türk Mutfağı” etiketleri kullanılarak Türk mutfağının zenginliği ve çeşitliliği vurgulandı.

Türkiye’nin Valletta Büyükelçiliği, Türk Mutfağı Haftası’nı özel bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe, Türk dizilerinin Malta’daki hayranları olan “Turkish Series Forum Malta” üyeleri katıldı. 

Kaynak: Türkiye in Malta, Facebook sayfası 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz