25.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

Malta’nın Milli Havayolu KM Malta Airlines Mobil Uygulamasını Başlattı!

Malta’nın ulusal havayolu şirketi KM Malta Airlines, müşterilerine daha kolay ve sorunsuz bir yolculuk deneyimi sunmak için yepyeni mobil uygulamasını kullanıma açtığını duyurdu.

Uygulama sayesinde yolcular, akıllı telefonları aracılığıyla uçuşlarını rezerve edebilecek ve kolayca yönetebilecek. KM Malta Airlines, dijital teknolojiler alanında uzmanlaşmış ve merkezi Londra’da bulunan Branchspace şirketi ile iş birliği içinde bu mobil uygulamayı geliştirdi.

Uygulamanın en önemli özellikleri arasında kolay rezervasyon seçeneklerinin yanı sıra güvenli ödeme imkanı sunması ve direkt olarak uçuşa mobil cihazdan giriş yapılabilmesi yer alıyor.

KM Malta Airlines mobil uygulaması, hem iOS hem de Android işletim sistemlerine sahip cihazlar için uygulama marketlerinden indirilebilir.

Havayolu şirketi yaptığı açıklamada, “KM Malta Airlines mobil uygulamasının lansmanı, yolculuklarının her aşamasını daha kolay, daha iyi ve sorunsuz hale getirmeyi amaçlayan dijital stratejimizde önemli bir kilometre taşıdır.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz