21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

Paceville’da Cinsel Tacizde Bulunan Adam 5 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Aldı

Fransız vatandaşı 51 yaşındaki Lionel Seux, iki yıl önce Malta’da tatil yaparken Paceville’deki bir gece kulübünde 16 yaşından küçük bir kıza cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla beş yıl dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Seux, 2021 yılı Eylül ayında gerçekleşen olayları kabul ederek suçlu olduğunu söyledi.

Mahkemede ortaya çıkan delillere göre, Seux, 20 Eylül’de saat 01.00 civarında 16 yaşındaki bir kızı gece kulübünün tuvaletine götürdü.

İçeri girdikten sonra kapıyı kilitleyip kızı ve kendisini soydu ve ardından ona ve kendisine uygunsuz şekilde dokunmaya başladı. Mahkeme, sadece kızın arkadaşının kapıya sürekli vurması sayesinde sanığın başka bir şey yapmasının engellendiğini duydu.

Davayı sunan savcılık işlemini tamamladıktan sonra Seux, aleyhine getirilen tüm suçlamalara suçlu olduğunu itiraf etmeye karar verdi. Ona karşı yöneltilen suçların en fazla dokuz yıl hapis cezasını gerektirdiği konusunda uyarıldıktan sonra suçlu itirafını yeniden düşünme şansı verildi.

Sanık, Yargıç Claire Stafrace Zammit’in karşısına çıktığında itirafını onayladı. Ona karşı gerçekleştirilen tüm suçlamaları kabul etmesine rağmen, yargıç, itirafın dosya üzerindeki son aşamada yapıldığını ve savcılığın tüm tanıklarını getirdikten sonra olduğunu belirtti. Bu nedenle, erken suçlu itirafında bulunanlar gibi tam cezanın tamamından faydalanamadı.

Yargıç, Seux’u beş yıl dört ay hapis cezasına çarptırdı ve koruma cezasından mahkemeye atanan uzmanların masraflarıyla ilgili olarak ödemesi gereken masrafı neredeyse 5.100 € olarak belirledi.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz