21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

Paceville’de Ruhsatsız Yolcu Minibüsleri ve Engel Oluşturan E-Scooter’lar İçin Denetim Gerçekleştirildi

Cumartesi günü Paceville’de yapılan Transport Malta denetimlerinde, gerekli ruhsat etiketine sahip olmayan üç sürücü, yolcu minibüslerini kullanırken yakalandı. Aynı zamanda bölgede engellere neden olan 19 e-scooter için de işlem yapıldı.

Transport Malta yetkilileri tarafından geç saatlerde gerçekleştirilen denetimlerde, üç sürücünün ruhsat etiketlerinin eksik olduğu tespit edildi. Denetimlerde Paceville, Pender Gardens yakınlarında bulunan toplam 95 Y plakalı araç ve birçok e-scooter da incelendi.

Transport Malta, Pazar günü yaptığı açıklamada, “Denetimler sonucunda birkaç ciddi ihlal tespit edildi ve acil müdahale gerektirdi” ifadelerini kullandı.

Transport Malta’ya göre, bir minibüsün aydınlatma sistemi sorunlu bulundu ve iki araç, yasak çift sarı çizgili alanlara park edilmiş şekilde yol kullanıcıları için potansiyel tehlike oluşturuyordu.

Bir araç yolun kapanmasına neden olarak trafik akışının aksamasına yol açarken, diğer araç izinsiz satışla ilişkilendirildi.

E-scooter’ları da hedef alan operasyonda, 19 scooter’ın garajların önüne park edilmiş halde engellere neden olduğu belirlendi.

Transport Malta, yetkililerinin ayrıca Sliema/St Julian gezinti yolu boyunca bir yaya devriyesi düzenlediğini de açıkladı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz