22.9 C
Malta
Cuma, Eylül 20, 2024
spot_img
spot_img

Ridley Scott’un yönettiği Gladyatör devam filminin Malta çekimleri Aralık’ta başlıyor

Hollywood’da yaşanan endüstri grevi, Ridley Scott’ın yönettiği Gladyatör devam filminin çekimlerini etkiledi. Ancak sevindirici bir haberle, Scott, Aralık ayının başında Malta’da çekimlere yeniden başlamayı planlıyor.

Yakın kaynaklara göre, yönetmen Scott, 4 Aralık’ın, Ricasoli, Kalkara’da çekimlere başlamak için potansiyel bir tarih olduğunu belirtti. Hollywood’un aktörler sendikasının geçtiğimiz günlerde grevi sonlandırma kararı almasına rağmen, içeriden gelen bilgiler, anlaşmanın hala tam olarak sağlam olmadığını gösteriyor.

Orijinal Oscar ödüllü film Gladyatör’ün devamı için Malta’da yapılacak çekimler, yüzlerce figüran ve film ekibini işe alarak adanın sinema endüstrisine canlılık getirecek. Filmde Denzel Washington, Barry Keoghan, Connie Nielsen ve Pedro Pascal gibi ünlü isimler rol alıyor.

Çekimlerin Haziran’da başlaması planlanmıştı ancak Hollywood grevi nedeniyle kesintiye uğradı. Ridley Scott, grev sürecinde filmi kurgulamaya devam etti ve Aralık ayında çekimlere başlamak için hazır olduklarını ifade etti.

Buna rağmen, iç kaynaklar, Aralık ayındaki çekimlerin son dakika aksaklıklarına bağlı olarak ertelenebileceğini belirtiyor. Paramount’un filmin vizyon tarihini Kasım 2024 olarak belirlediği ancak grevin tarihi geciktirebileceği de kaydediliyor.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz