27.9 C
Malta
Cumartesi, Eylül 28, 2024
spot_img
spot_img

THY’den 849 TL’den Başlayan Fiyatlarla Tek Yön Yurt İçi Uçak Bileti Kampanyası

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi seyahatlerde avantajlı fiyatlar sunan yeni bir kampanya başlattı. 849 TL’den başlayan fiyatlarla tek yön uçak bileti fırsatı sunan kampanya, Türkiye’nin birçok noktasına uygun fiyatlı seyahat imkanı sağlıyor.

Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanabilmek için biletin 24-25-26 Eylül tarihleri içerisinde satın alınması gerekiyor. 849 TL’den başlayan bilet kampanyasından faydalanmak için uçuşunuzun 18 Kasım 2024 – 15 Ocak 2025 tarihleri arasında olması gerekiyor.

Kampanya kapsamında, İstanbul çıkışlı veya varışlı yurt içi uçuşlarda farklı fiyat seçenekleri sunuluyor. Ecofly, Extrafly ve Primefly olmak üzere üç farklı kategoriyle yolculara esnek bilet fiyatları sunuluyor. Ecofly kategorisinde bilet fiyatları 849 TL’den başlarken, Extrafly ve Primefly kategorilerinde fiyatlar sırasıyla 1.179 TL ve 1.239 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Çıkış ve Varış Noktaları

• İstanbul’dan İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Muğla, Ankara ve Nevşehir’e yapılacak uçuşlarda Ecofly bilet fiyatları 849 TL olarak belirlenirken, Extrafly için 1.229 TL, Primefly için ise 1.299 TL fiyat etiketi uygulanıyor.

• İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Muğla, Ankara ve Nevşehir’den İstanbul’a yapılacak uçuşlarda da aynı fiyatlar geçerli.

• İstanbul’dan Türkiye’deki diğer şehirlere ve diğer şehirlerden İstanbul’a yapılacak uçuşlarda ise Ecofly 849 TL, Extrafly 1.179 TL, Primefly ise 1.239 TL’den satışa sunuluyor.

THY’nin bu kampanyası, uygun fiyatlı yurt içi uçak bileti arayan yolcular için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi ve bilet satın almak için THY’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Turkishairlines

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz