22.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

Yurtdışı Türk Gençlerine Son Çağrı: Evliya Çelebi Programları Başvuruları İçin Son 2 Gün!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), yurtdışında yaşayan gençlere yönelik birbirinden özel iki program düzenliyor. “Yurtdışı Türkler Gençlik Kampları” ve “Yurtdışı Türkler Kültür Gezileri” programlarına başvurular sona ermek üzere!

YTB’nin gençlere yönelik hazırladığı Evliya Çelebi Hareketlilik Programları, yurtdışındaki Türk gençleri için unutulmaz deneyimler sunuyor. Gençlik kampları ve kültür gezileri ile gençler hem kendi kültürlerini daha yakından tanıyacak hem de yeni arkadaşlıklar kuracaklar.

Yurtdışı Türkler Gençlik Kampları:

Farklı ülkelerden gelen Türk gençleri bir araya getiren bu kamplar, kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler ve eğitici atölye çalışmalarıyla dolu dolu geçiyor. Gençler, hem eğlenirken hem de öğrenirken unutulmaz anılar biriktiriyor.

Yurtdışı Türkler Kültür Gezileri:

Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen gençler için düzenlenen kültür gezileri, gençlere Anadolu’nun farklı şehirlerini görme fırsatı sunuyor. Gezi boyunca gençler, Türkiye’nin tarihi ve kültürel mirasını yerinde deneyimleyerek unutulmaz anılar biriktiriyor.

Başvuru için Son 2 Gün!

Her iki programa başvurular da sona ermek üzere! Yurtdışında yaşayan Türk gençleri, bu eşsiz fırsatları kaçırmamak için hemen https://genclik.ytb.gov.tr adresini ziyaret ederek başvurularını tamamlayabilirler.

Yurtdışında yaşayan Türk gençleri için kaçırılmayacak fırsat! YTB’nin Evliya Çelebi Hareketlilik Programları’na başvurular için son 2 gün. Hemen başvurun, unutulmaz deneyimler yaşayın!

Kaynak: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz